"Hei, maailma" osa 3: Lisää ohjelman suorituksen, prosessorin, muistin ja kääntäjän toiminnan tutkimista debuggerilla 87bfcfc1c16f4e15a7bd3038b525e838

"Hei, maailma" osa 3: Lisää ohjelman suorituksen, prosessorin, muistin ja kääntäjän toiminnan tutkimista debuggerilla

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin kiinteäkokoinen upotus on laajasti yhteensopiva ja sopivin useimpiin käyttötarkoituksiin.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin responsiivinen eli mukautuva upotus soveltuu käyttöön responsiivisilla verkkosivuilla.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Tässä päästiin valaisemaan myös optimointia ja tietoturvasovelluksia ("injektiohyökkäyksen perusteet"). Loppua kohti enenevässä määrin varsinaista tärkeää asiaa: Esimerkkiä siitä, miten itse voi kokeilla mitä tahansa ja verrata sitä spekseihin. Mentiin toisiamme yllyttäen yli siitä "päädystä", johon tavoite oli tänään. Johtopäätös on, että se pääty näihin asioihin tulee sitten eläkkeelle lähtiessä (jos et päädy jatkamaan harrastamista eläkkeellä).

Tämä tallenne on tekstitetty automaattisen puheentunnistuksen avulla, jonka vuoksi tekstityksessä voi olla epätarkkuuksia. Voit kytkeä tekstityksen päälle klikkaamalla lainausmerkkikuvaketta videoruudussa.


This recording is captioned using automatic speech recognition, which may result in inaccuracies in the captions. You can turn captions on by clicking the quotation mark icon on the video screen.

Navigointi