"Hei, maailma" osa 3: Lisää ohjelman suorituksen, prosessorin, muistin ja kääntäjän toiminnan tutkimista debuggerilla 87bfcfc1c16f4e15a7bd3038b525e838

"Hei, maailma" osa 3: Lisää ohjelman suorituksen, prosessorin, muistin ja kääntäjän toiminnan tutkimista debuggerilla

You can use this code to embed this media to other pages. This embed has fixed size and should work well on most use cases.

This page also supports oEmbed.

You can use this code to embed this media to other pages. This embed has responsive size and is intended to be used on responsive web sites.

This page also supports oEmbed.

Tässä päästiin valaisemaan myös optimointia ja tietoturvasovelluksia ("injektiohyökkäyksen perusteet"). Loppua kohti enenevässä määrin varsinaista tärkeää asiaa: Esimerkkiä siitä, miten itse voi kokeilla mitä tahansa ja verrata sitä spekseihin. Mentiin toisiamme yllyttäen yli siitä "päädystä", johon tavoite oli tänään. Johtopäätös on, että se pääty näihin asioihin tulee sitten eläkkeelle lähtiessä (jos et päädy jatkamaan harrastamista eläkkeellä).

Tämä tallenne on tekstitetty automaattisen puheentunnistuksen avulla, jonka vuoksi tekstityksessä voi olla epätarkkuuksia. Voit kytkeä tekstityksen päälle klikkaamalla lainausmerkkikuvaketta videoruudussa.


This recording is captioned using automatic speech recognition, which may result in inaccuracies in the captions. You can turn captions on by clicking the quotation mark icon on the video screen.

Navigation