Kielitietoinen ammatillinen koulutus f740fa0000c142fbbddc8be6ed44f3d2

Mitä on kielitietoinen ohjaus ja opetus? Miten maahan muuttaneita sairaanhoitajaopiskelijoita koulutetaan kaksikielisesti? Millaista on riittävä kielitaito? Tässä jaksossa keskustellaan suomen oppimisesta ja kielitietoisuudesta ammatillisessa toisen ja korkea-asteen koulutuksessa. Elmeri Tommiskan ja Erja Kilpeläisen kanssa keskustelemassa ovat yliopistonopettaja Sanna Mustonen ja väitöskirjatutkija Pauliina Puranen Building Blocks -hankkeesta sekä suomi toisena kielenä -opettaja Päivi Suominen-Tontti Toiminnallisesti kaksikielinen sairaanhoitajakoulutus (TOKASA)-hankkeesta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin kiinteäkokoinen upotus on laajasti yhteensopiva ja sopivin useimpiin käyttötarkoituksiin.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin responsiivinen eli mukautuva upotus soveltuu käyttöön responsiivisilla verkkosivuilla.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Tämä tallenne on tekstitetty automaattisen puheentunnistuksen avulla, jonka vuoksi tekstityksessä voi olla epätarkkuuksia. Voit kytkeä tekstityksen päälle klikkaamalla lainausmerkkikuvaketta videoruudussa.


This recording is captioned using automatic speech recognition, which may result in inaccuracies in the captions. You can turn captions on by clicking the quotation mark icon on the video screen.