Arviointi ja kieliprofiili lukion kieltenopetuksessa ef261755c5e64b3ca734889f5dfd556b

Millaista arviointi on nykyisin lukion kieltenopetuksessa? Mikä on kieliprofiili, entä mikä on kieli-cv? Tässä jaksossa keskustellaan kieltenopetuksesta, arvioinnista ja kieliprofiilista lukiossa. Elmeri Tommiskan ja Erja Kilpeläisen kanssa keskustelemassa ovat englannin opettaja Pirjo Pollari Jyväskylän yliopiston Normaalikoululta ja koordinaattori Karoliina Inha Lukion kieltenopetuksen valtakunnallisesta kehittämishankkeesta eli LUKKI-hankkeesta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin kiinteäkokoinen upotus on laajasti yhteensopiva ja sopivin useimpiin käyttötarkoituksiin.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin responsiivinen eli mukautuva upotus soveltuu käyttöön responsiivisilla verkkosivuilla.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Tämä tallenne on tekstitetty automaattisen puheentunnistuksen avulla, jonka vuoksi tekstityksessä voi olla epätarkkuuksia. Voit kytkeä tekstityksen päälle klikkaamalla lainausmerkkikuvaketta videoruudussa.


This recording is captioned using automatic speech recognition, which may result in inaccuracies in the captions. You can turn captions on by clicking the quotation mark icon on the video screen.