Aivot ja kieltenoppiminen 016c516eb330497d96779cbb6cb76183

Mitä aivoissa tapahtuu, kun ihminen oppii kieltä? Miten yksilön tausta vaikuttaa uuden kielen oppimiseen? Tässä jaksossa keskustellaan aivoista, kielistä ja kieltenoppimisesta. Elmeri Tommiskan ja Erja Kilpeläisen kanssa keskustelemassa ovat professori Maija S. Peltola Turun yliopistosta ja tutkijatohtori Lilli Kimppa Helsingin yliopistosta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin kiinteäkokoinen upotus on laajasti yhteensopiva ja sopivin useimpiin käyttötarkoituksiin.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin responsiivinen eli mukautuva upotus soveltuu käyttöön responsiivisilla verkkosivuilla.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Tämä tallenne on tekstitetty automaattisen puheentunnistuksen avulla, jonka vuoksi tekstityksessä voi olla epätarkkuuksia. Voit kytkeä tekstityksen päälle klikkaamalla lainausmerkkikuvaketta videoruudussa.


This recording is captioned using automatic speech recognition, which may result in inaccuracies in the captions. You can turn captions on by clicking the quotation mark icon on the video screen.