Peruskoulu puhututtaa 66e90893b8464d39afc553275861dba5

PISA-tulokset, itseohjautuvuus, digilaitteet. Peruskoulu on viime aikoina kuohututtanut suomalaisissa medioissa. Vaikka mielipiteitä on riittänyt, kokonaiskuva kouluista on kuitenkin saattanut jäädä hämäräksi. Tässä jaksossa Kieliverkoston juontajien kanssa aiheesta keskustelee kouluneuvos Jorma Kauppinen, joka oli aikoinaan mukana luomassa nykyisen perusopetuksen opetussuunnitelman perusteita. Miltä hänen mielestään peruskouluissa tällä hetkellä näyttää? Mikä on jo hyvin ja mitä voisi tehdä paremmin?

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin kiinteäkokoinen upotus on laajasti yhteensopiva ja sopivin useimpiin käyttötarkoituksiin.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin responsiivinen eli mukautuva upotus soveltuu käyttöön responsiivisilla verkkosivuilla.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Tämä tallenne on tekstitetty automaattisen puheentunnistuksen avulla, jonka vuoksi tekstityksessä voi olla epätarkkuuksia. Voit kytkeä tekstityksen päälle klikkaamalla lainausmerkkikuvaketta videoruudussa.


This recording is captioned using automatic speech recognition, which may result in inaccuracies in the captions. You can turn captions on by clicking the quotation mark icon on the video screen.