Pelit kielten oppimisessa ja opetuksessa 4ab7858c6179497da2b4fa209cdc8ff6

Voiko pelaamalla oppia kieliä, ja millaisia pelejä kannattaisi pelata? Miten pelejä voi hyödyntää kielten oppimisessa ja opetuksessa? Tässä jaksossa keskustellaan pelaamisesta ja kielten oppimisesta. Elmeri Tommiskan ja Erja Kilpeläisen kanssa keskustelemassa ovat Tenure track -professori Sari Ylinen Tampereen yliopistosta ja ranskan ja englannin opettaja Tytti Tenhunen Otaniemen lukiosta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin kiinteäkokoinen upotus on laajasti yhteensopiva ja sopivin useimpiin käyttötarkoituksiin.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin responsiivinen eli mukautuva upotus soveltuu käyttöön responsiivisilla verkkosivuilla.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Tämä tallenne on tekstitetty automaattisen puheentunnistuksen avulla, jonka vuoksi tekstityksessä voi olla epätarkkuuksia. Voit kytkeä tekstityksen päälle klikkaamalla lainausmerkkikuvaketta videoruudussa.


This recording is captioned using automatic speech recognition, which may result in inaccuracies in the captions. You can turn captions on by clicking the quotation mark icon on the video screen.