Intro a141df58077d46b7bfa1f39281bf343e

Oletko aina miettinyt, mitä on monikielisyys? Miten kieliä opitaan koulussa ja sen ulkopuolella? Mitä kieliä tarvitaan työelämässä nyt ja tulevaisuudessa? Tässä Kieliverkoston tuottamassa Puhutaan kielikoulutuksesta! -podcastissa puhutaan kielistä, niiden oppimisesta ja opettamisesta. Tässä intro-jaksossa esitellään Kieliverkosto ja podcast. Tervetuloa kuuntelemaan Puhutaan kielikoulutuksesta! -podcastia!

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin kiinteäkokoinen upotus on laajasti yhteensopiva ja sopivin useimpiin käyttötarkoituksiin.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin responsiivinen eli mukautuva upotus soveltuu käyttöön responsiivisilla verkkosivuilla.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Tämä tallenne on tekstitetty automaattisen puheentunnistuksen avulla, jonka vuoksi tekstityksessä voi olla epätarkkuuksia. Voit kytkeä tekstityksen päälle klikkaamalla lainausmerkkikuvaketta videoruudussa.


This recording is captioned using automatic speech recognition, which may result in inaccuracies in the captions. You can turn captions on by clicking the quotation mark icon on the video screen.