Avoin oppiminen -koulutus be1ff0e8381e4d709b175ea159c56cbc

Avoin oppiminen -koulutus on avoin kaikille JYU:läisille. Se on suunnattu lähinnä väitöskirjaa tekeville, muille tutkijoille ja henkilöstölle. Koulutuksessa käsitellään avoimen oppimisen perusteita ja erityisesti avoimia oppimateriaaliaja: miten oppimateriaaliaan voi avata ja hyödyntää toisten avaamia oppimateriaaleja.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin kiinteäkokoinen upotus on laajasti yhteensopiva ja sopivin useimpiin käyttötarkoituksiin.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin responsiivinen eli mukautuva upotus soveltuu käyttöön responsiivisilla verkkosivuilla.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Viittaus: Avoimen tiedon keskus (2024) Avoin oppiminen. Jyväskylä: Jyväskylän yliopisto. URL: https://moniviestin.jyu.fi/ohjelmat/erillis/osc/tutkijakoulutukset-courses-for-researchers/avoin-oppiminen-koulutus (Linkki tarkastettu: pvm.)

Kuvat: JYU:n kuvapankki.

 

Lisätietoa avoimesta oppimisesta ja koulutuksesta.

Räätälöityjen opetusten ja ohjausten varaaminen onnistuu HelpJYU-palveluportaalissa.

Tämä tallenne on tekstitetty automaattisen puheentunnistuksen avulla, jonka vuoksi tekstityksessä voi olla epätarkkuuksia. Voit kytkeä tekstityksen päälle klikkaamalla lainausmerkkikuvaketta videoruudussa.


This recording is captioned using automatic speech recognition, which may result in inaccuracies in the captions. You can turn captions on by clicking the quotation mark icon on the video screen.

Navigointi