Suora lähetys: Tiedettä kaikille

Tällä sivulla voit katsoa Tiedettä kaikille -verkkolähetyksiä. Katso tulevien lähetysten tiedot sivulta www.jyu.fi/tiedettakaikille

Ei toisto-ominaisuutta havaittu! Asenna Adobe Flash Player tai käytä selainta, joka tukee HTML5 video-tagia ja oikeanlaisia koodekkeja.

13:48TiedemuseoYleisökysymyksiä voi välittää chatin kautta puhujille!

15:03ManuVTerveisiä tutuille sinne entiseen Alma Materiini. Voisin hyvin sanoa, että 'jotakin ehkä tietäisin, olinhan siellä minäkin'.

15:18MariaanaKiitos! Kesän reissu toli jo suunniteltu, mutta ehkä pitää vielä selvittää mahtuisiko Iisalmen tai Varkauden reissu.

15:39ManuVToukokuussa 1971 tulin lukuvuoden päätteeksi kotikylääni, ja kiertelin katselemassa seutuja. Raittiusseuran talo oli lumen painosta romahtanut kasaan. Keräilin keittiöstä kaiken kirjallisen materiaalin, kirjat, pöytäkirjat ym. Neljänkymmenen vuoden jälkeen kaivoin paperit ja skannasin kaiken. Nyt olisi valmis materiaali Taipaleen kylän raittiusseuran historian selvittämiseksi. Kuviakin on lukuisia ja monia muistoja. Areena on vapaa, jopa tieteelliseen työhön.

Tällä sivulla voit katsoa Tiedettä kaikille -verkkolähetyksiä.

Katso tulevien lähetysten tiedot sivulta www.jyu.fi/tiedettakaikille