Recording 12.05.2023-15.08 1654dcb7016742f1be47d0e07cb2ea7c

Recording 12.05.2023-15.08

Tiedosto Keurulainen Harri Osaamisperustaisuus 12.5.2023
Tervetuloa mukaan verkossa pidettävään opetussuunnitelmatapahtumaan! OPS-työ alkaa olla siinä vaiheessa, että on ajankohtaista miettiä osaamisperustaisuutta ja osaamistavoitteita niin tutkinto-, opintokokonaisuus- kuin opintojaksotasollakin. Tilaisuudessa haetaan vastauksia osaamisperustaisen opetussuunnitelman peruskysymyksiin: mistä se tulee, miten se tehdään ja mitä se on? Aiheeseen meitä perehdyttää Harri Keurulainen. Tilaisuus on avoin kaikille OPS-työtä tekeville, mutta kalenterikutsu on lähetetty koville ja toville sekä varadekaaneille (saa jakaa).

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin kiinteäkokoinen upotus on laajasti yhteensopiva ja sopivin useimpiin käyttötarkoituksiin.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin responsiivinen eli mukautuva upotus soveltuu käyttöön responsiivisilla verkkosivuilla.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Tämä tallenne on tekstitetty automaattisen puheentunnistuksen avulla, jonka vuoksi tekstityksessä voi olla epätarkkuuksia. Voit kytkeä tekstityksen päälle klikkaamalla lainausmerkkikuvaketta videoruudussa.


This recording is captioned using automatic speech recognition, which may result in inaccuracies in the captions. You can turn captions on by clicking the quotation mark icon on the video screen.