Tiedonhankinta terveystieteissä: vinkkejä avoimeen yliopistoon d16983fd8f3042beb5a2831b05207c8c

Miten terveystieteissä tehdään tiedonhankintaa? Suunnittelu, hakulauseen jäsentäminen ja keskeiset tietokannat. Oppimateriaalit, video ja diat, vain JYU:n avoimen yliopiston opiskelijoiden omaan käyttöön.

Tiedosto Troff document Tiedonhankinta: terveystieteet
Lisätietoa videolla nähdyistä tiedonhankinnan teemoista. Vain JYU:n avoimen yliopiston opiskelijoiden omaan käyttöön.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin kiinteäkokoinen upotus on laajasti yhteensopiva ja sopivin useimpiin käyttötarkoituksiin.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin responsiivinen eli mukautuva upotus soveltuu käyttöön responsiivisilla verkkosivuilla.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Videolla käsitellään tiedonhankinnan perusasioita, mm.

  • hakustrategian suunnittelua PICOn avulla
  • tietokantojen peruskäyttöä, esittelyssä JYKDOK ja Medline.

Jos tarvitset apua myös CINAHL-tietokannan käyttöön, katso vinkkejä SportDiscus-tietokannan käyttöohjeista, liikuntatieteiden tiedonhankintavideosta. CINAHL ja SporDsicus toimivat nimittäin samalla tavoin.

Oppimateriaalin viittausohje: Vallittu, Marjo (2024). Tiedonhankinta terveystieteissä. Jyväskylä: Jyväskylän yliopisto. Oppimateriaali, video. URL: https://moniviestin.jyu.fi/ohjelmat/erillis/osc/tutkijakoulutukset-courses-for-researchers/tiedonhankinta-terveys (Linkki tarkastettu: pvm.)

Tämä tallenne on tekstitetty automaattisen puheentunnistuksen avulla, jonka vuoksi tekstityksessä voi olla epätarkkuuksia. Voit kytkeä tekstityksen päälle klikkaamalla lainausmerkkikuvaketta videoruudussa.


This recording is captioned using automatic speech recognition, which may result in inaccuracies in the captions. You can turn captions on by clicking the quotation mark icon on the video screen.

Navigointi
Kappaleet