Ruusupuisto tutkii ja keskustelee: Teknologia nuorten ja lasten hyvinvointia edistämässä 0144b9a489424868895b8bfbed0bae0e

Ruusupuisto tutkii ja keskustelee 20.4.2021: Teknologia nuorten ja lasten hyvinvointia edistämässäRaimo Lappalainen: Hyväksymis- ja omistautumisterapiaan pohjautuvat verkkointerventiot Katariina Keinonen: Lasten hyvinvoinnin edistäminen Magis-pelin avulla Noona Kiuru ja Päivi Lappalainen: Nuorten hyvinvoinnin edistäminen digitaalisen Nuorten Kompassi -ohjelman avulla Panajiota Räsänen: Korkeakouluopiskelijoiden hyvinvoinnin edistäminen Opiskelijan Kompassi -verkko-ohjelman avulla. Tilaisuuden järjestää Jyväskylän yliopiston kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin kiinteäkokoinen upotus on laajasti yhteensopiva ja sopivin useimpiin käyttötarkoituksiin.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin responsiivinen eli mukautuva upotus soveltuu käyttöön responsiivisilla verkkosivuilla.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Tämä tallenne on tekstitetty automaattisen puheentunnistuksen avulla, jonka vuoksi tekstityksessä voi olla epätarkkuuksia. Voit kytkeä tekstityksen päälle klikkaamalla lainausmerkkikuvaketta videoruudussa.


This recording is captioned using automatic speech recognition, which may result in inaccuracies in the captions. You can turn captions on by clicking the quotation mark icon on the video screen.