Kananmunat makeassa ja suolaisessa vedessä 254565976854439680686803757352504644900

Kananmunat makeassa ja suolaisessa vedessä

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin kiinteäkokoinen upotus on laajasti yhteensopiva ja sopivin useimpiin käyttötarkoituksiin.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin responsiivinen eli mukautuva upotus soveltuu käyttöön responsiivisilla verkkosivuilla.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Veden käsitekartta

KANANMUNAT MAKEASSA JA SUOLAISESSA VEDESSÄ

Keitinlaseissa on elintarvikevärillä värjättyä suolaista vettä. Toiseen keitinlasiin laitetaan raaka kananmuna ja toiseen keitetty. Kananmunan keitto ei vaikuta sen kellumiseen. Kananmunat kelluvat, koska niiden tiheys on pienempi kuin suolaveden. Lopuksi keitinlaseihin lisätään makeaa vettä. Kananmunat kelluvat edelleen suolaveden päälle, mutta uppoavat makeassa vedessä. Makean veden tiheys on pienempi kuin kananmunien ja suolaisen veden. Suolaisen ja makean veden rajapinta näkyy selvästi, koska vedet eivät sekoitu.