Kirjaudu Flingaan yliopiston tunnuksillasi (jyu.flinga.fi) 27243d6772f04fb590628395260f2dc0

Jos haluat itse luoda Flinga-seinän tai -taulun, kirjaudu omilla yliopiston tunnuksillasi suoraan osoitteessa: jyu.flinga.fi (huom. osallistujat eivät kirjaudu). Tallenteessa mainitaan myös toinen osoite: edu.flinga.fi

Kuva PNG image vaihda kieli
vaihda kieli
Kuva PNG image Flingasta ulos kirjautuminen
Flingasta ulos kirjautuminen

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin kiinteäkokoinen upotus on laajasti yhteensopiva ja sopivin useimpiin käyttötarkoituksiin.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin responsiivinen eli mukautuva upotus soveltuu käyttöön responsiivisilla verkkosivuilla.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Vaihda kieli: Suomeksi / In English sivun alareunasta

 

Muista kirjautua ulos: oikeasta yläkulmasta user-painike ja log out:Tämä tallenne on tekstitetty automaattisen puheentunnistuksen avulla, jonka vuoksi tekstityksessä voi olla epätarkkuuksia. Voit kytkeä tekstityksen päälle klikkaamalla lainausmerkkikuvaketta videoruudussa.


This recording is captioned using automatic speech recognition, which may result in inaccuracies in the captions. You can turn captions on by clicking the quotation mark icon on the video screen.