Digipalvelut kouluttaa b703c9f64cbd4f34bfd14cf9e821a8c7

Mitä lisäarvoa yliopistolaiset löysivät digipalveluiden järjestämistä työpajoista tai räätälöidyistä laitoskoulutuksista? Kuuntele henkilöstön kommentit.Työpajojen ja laitoskoulutusten sisältö räätälöidään aina osallistujien tarpeiden pohjalta. Voit pyytää digipalveluiden kouluttajat mukaan ideoimaan myös laitoksen kehittämispäiviin tai laitoskokouksiin. Lisätietoja: https://www.jyu.fi/digipalvelut/fi/palvelut/koulutus/raataloitykoulutus

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin kiinteäkokoinen upotus on laajasti yhteensopiva ja sopivin useimpiin käyttötarkoituksiin.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin responsiivinen eli mukautuva upotus soveltuu käyttöön responsiivisilla verkkosivuilla.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Tämä tallenne on tekstitetty automaattisen puheentunnistuksen avulla, jonka vuoksi tekstityksessä voi olla epätarkkuuksia. Voit kytkeä tekstityksen päälle klikkaamalla lainausmerkkikuvaketta videoruudussa.


This recording is captioned using automatic speech recognition, which may result in inaccuracies in the captions. You can turn captions on by clicking the quotation mark icon on the video screen.