Kananmunat makeassa ja suolaisessa vedessä 2 232681594143669189275539196628686237371

Kananmunat makeassa ja suolaisessa vedessä 2

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin kiinteäkokoinen upotus on laajasti yhteensopiva ja sopivin useimpiin käyttötarkoituksiin.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin responsiivinen eli mukautuva upotus soveltuu käyttöön responsiivisilla verkkosivuilla.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

KANANMUNAT MAKEASSA JA SUOLAISESSA VEDESSÄ

Keitinlaseissa on elintarvikevärillä värjättyä suolaista vettä. Toiseen keitinlasiin laitetaan raaka kananmuna ja toiseen keitetty. Kananmunan keitto ei vaikuta sen kellumiseen. Kananmunat kelluvat, koska niiden tiheys on pienempi kuin suolaveden. Lopuksi keitinlaseihin lisätään makeaa vettä. Kananmunat kelluvat edelleen suolaveden päälle, mutta uppoavat makeassa vedessä. Makean veden tiheys on pienempi kuin kananmunien ja suolaisen veden. Suolaisen ja makean veden rajapinta näkyy selvästi, koska vedet eivät sekoitu.