Nuorten lukutaito ja lukutaitotyö Suomessa 81ec6e4651554a0cb1f81b04989cc61f

Onko lasten ja nuorten lukutaidosta syytä olla huolissaan? Mitä nuoret itse ajattelevat omasta lukemisestaan? Mikä on kansallinen lukutaitostrategia 2030? Tässä jaksossa keskustellaan lasten ja nuorten lukutaidosta ja siitä, millaista lukutaitotyötä Suomessa tehdään. Elmeri Tommiskan ja Erja Kilpeläisen kanssa keskustelemassa ovat koordinaattori Pia Lumme Lukuliikkeestä ja väitöskirjatutkija Lotta-Sofia la Rosa Helsingin yliopistosta.

You can use this code to embed this media to other pages. This embed has fixed size and should work well on most use cases.

This page also supports oEmbed.

You can use this code to embed this media to other pages. This embed has responsive size and is intended to be used on responsive web sites.

This page also supports oEmbed.

Tämä tallenne on tekstitetty automaattisen puheentunnistuksen avulla, jonka vuoksi tekstityksessä voi olla epätarkkuuksia. Voit kytkeä tekstityksen päälle klikkaamalla lainausmerkkikuvaketta videoruudussa.


This recording is captioned using automatic speech recognition, which may result in inaccuracies in the captions. You can turn captions on by clicking the quotation mark icon on the video screen.