Suomen kielen oppiminen arjessa ja kotoutuessa b2763fa26e804763b8c76f26a2d85466

Miten suomen kieltä voi oppia arjen vuorovaikutustilanteissa? Millaista on kotoutua Suomeen? Tässä jaksossa keskustellaan maahanmuuttajien suomen kielen oppimisesta ja kotoutumisesta. Elmeri Tommiskan ja Erja Kilpeläisen kanssa keskustelemassa ovat väitöskirjatutkija Anna-Kaisa Jokipohja ja suomen kielen yliopistonlehtori Niina Lilja Tampereen yliopistosta sekä palvelupäällikkö, projektipäällikkö Minna Perokorpi-Sulin oppilaitos Careeriasta ja Äidit mukana -hankkeesta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin kiinteäkokoinen upotus on laajasti yhteensopiva ja sopivin useimpiin käyttötarkoituksiin.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin responsiivinen eli mukautuva upotus soveltuu käyttöön responsiivisilla verkkosivuilla.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Tämä tallenne on tekstitetty automaattisen puheentunnistuksen avulla, jonka vuoksi tekstityksessä voi olla epätarkkuuksia. Voit kytkeä tekstityksen päälle klikkaamalla lainausmerkkikuvaketta videoruudussa.


This recording is captioned using automatic speech recognition, which may result in inaccuracies in the captions. You can turn captions on by clicking the quotation mark icon on the video screen.