Kielivalinnat f025bf7523e7419d98ed3ec9e5a4d8bc

Mitä kieliä suomalaisissa kouluissa opiskellaan ja ei opiskella? Miten lapsia ja nuoria voitaisiin kannustaa oppimaan kieliä? Tässä jaksossa keskustellaan kielivalinnoista. Erja Kilpeläisen ja Elmeri Tommiskan kanssa keskustelemassa ovat yliopistonlehtori, dosentti Katja Mäntylä Jyväskylän yliopistosta ja opetuksen suunnittelija Petra Larvus Lahden kaupungilta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin kiinteäkokoinen upotus on laajasti yhteensopiva ja sopivin useimpiin käyttötarkoituksiin.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin responsiivinen eli mukautuva upotus soveltuu käyttöön responsiivisilla verkkosivuilla.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Tämä tallenne on tekstitetty automaattisen puheentunnistuksen avulla, jonka vuoksi tekstityksessä voi olla epätarkkuuksia. Voit kytkeä tekstityksen päälle klikkaamalla lainausmerkkikuvaketta videoruudussa.


This recording is captioned using automatic speech recognition, which may result in inaccuracies in the captions. You can turn captions on by clicking the quotation mark icon on the video screen.