Teams tutuksi 280a73b2359d4b9ba3c53126104109b9

Milloin käytän Teamsia? Mitkä ovat tärkeimmät toiminnot? (Huom. Microsoftin tekemä tilapäinen muutos maaliskuun 2020 lopussa: tiedostot vain luku -tilassa, muokkaa avaamalla selaimessa tai sovelluksessa)

You can use this code to embed this media to other pages. This embed has fixed size and should work well on most use cases.

This page also supports oEmbed.

You can use this code to embed this media to other pages. This embed has responsive size and is intended to be used on responsive web sites.

This page also supports oEmbed.

Pienentääkseen Teamsin kuormitusta Microsoft on muuttanut väliaikaisesti Office-tiedostojen muokkausta Teamsissä.
Jos Office-tiedosto avautuu vain 'luku'-tilassa,  tiedostojen muokkaus onnistuu avaamalla Teams-esikatselussa oikean ylänurkan kolmen pisteen valikosta 'Open in browser' (selainversio) tai 'Open in Desktop App' (työpöytäsovellus).

Tarkennos esim.  Word-dokumentin muokkaamiseen työpöytäsovelluksessa:

  • kun olet lopettanut dokumentin käsittelyn, muista klikata Word-työpöytäsovelluksen vasemmasta yläkulmasta Tallenna ja päivitä -painiketta, jotta tekemäsi muutokset päivittyvät pilvipalvelun dokumenttiin
  • periaatteessa useampi henkilö pystyy muokkaamaan samaa dokumenttia omassa työpöytäsovelluksessaan, mutta huom. näet tehdyt päivitykset vasta kun toinen henkilö on klikannut Tallenna ja päivitä-painiketta.